5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de minik sporculara destek

Akçakale ilçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Tarımspor Kulübü Başkanı Bozan Yavuz ile takımın minik sporcularını makamında kabul etti.

Şanlıurfa U-14 küçüklerde top koşturan Tarımspor minikleri, kaymakamın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Kaymakam Aygöl de miniklere destek sözü verdi.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret eden, Akçakale Tarımspor oyuncuları ve yetkilileri Kaymakam Aygöl'e' Akçakale Tarımspor'a yapmış olduğu yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretle ilgili konuşan Kaymakam Aygöl, "Akçakale Tarımspor'a 50 adet eşofman, 50 adet yağmurluk aldık. Sporcuların Şanlıurfa iline gidiş ve gelişlerini Kaymakamlık ve Akçakale Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Spora ve sporcuya yardımlarımız ve desteklerimiz kaymakamlık olarak devem edecektir. Biz sizden Akçakale'yi birincillikle temsil etmenizi ikinci adım olarak da miniklerde Şanlıurfa'yı temsil etmenizi bekliyoruz. Bütün teminimiz gençleri kötü alışkanlıklardan korunmak ve onları topluma faydalı hale getirmektir. Kaymakamlık olarak sizden sadece spor dalında değil diğer dalarda da sizden başarı bekliyoruz. Başarı sizden destek bizden" dedi.

Tarımspor miniklerin teknik direktörü M. Emin Önhan ise, Kaymakam Şefik Aygöl'e kendilerine her konuda destek ve moral verdiği için teşekkür etti.

Daha sonra minikler, kaymakamla birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 10:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?