5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de öğretmenler toplantısı

Akçakale İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl'ün katılımı ile 2008-2009 eğitim ve öğretim yılı toplantısı ilçe kapalı spor salonunda yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, İlköğretim Müfettişler Kurulu Başkanı Mehmet Emin Akgül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ve ilçeye bağlı tüm okul müdürleri ile sınıf öğretmenleri katıldı.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, "Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Sizler geleceğin şimdiki büyüklerin yerini alacak nesiller yetiştiriyorsunuz. Bu yüzden çok ağır ve zor bir yük almış durumdasınız. Sizler bu bilincin farkındasınız. Model insan ve model eğitimcilersiniz. Sizler Türkiye'nin yeni yüzlerini yetiştiren aydınlık habercilerisiniz. Eğitim ve öğretim noktasında eksikliklerinizi gidermek için bizleri bilgilendirin. Bizler bu konuda sizlerin destekçileri olacağız. Bölgemizde eğitim noktasında ciddi eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri gidermek için herke sin katkıda bulunacağına inanıyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılında başarılarınızı bekliyor hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve İlköğretim Müfettişler Kurulu Başkanı M. Emin Akgül, günün önemi ile ilgili birer konuşma yaptı. Hanifi Şahin konuşmasında, ilçede bulunan öğretmenlerin sıkıntılarından haberdar olduklarını, bu sıkıntılarını çözmek bulmak için bütün imkanlarını seferber edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından sorunu olan öğretmenleri söz alıp, sorunlarını gündeme getirdiler. Öğretmenler en çok sıkıntı çektikleri konuların başında su ve iletişim sorunu olduğunu söyledi. Öğretmenlerin sorularına İlçe Kaymakamı ve Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü tek tek cevaplandırdılar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 13:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?