5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de 'Şehitleri Anma' mitingi

Şemdinli'nin Aktütün Jandarma karakolunda şehit düşen Mehmetçikleri anma dolayısı ile Akçakale Birlik Köprüsü Platformu tarafından "Şehitleri Anma" mitingi düzenlenecek.

Akçakale Birlik Platformu tarafından yapılan basın açıklamasında mitingin 10 Ekim 2008 Cuma günü saat 15.00 ile 17.00 arası eski sanayi kavşağında yapılacağı belirtildi.

Akçakale Birlik Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Şemdinli'nin Aktütün Jandarma karakoluna yapılan hain saldırıyı kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Şunu herkesin bilmesi gerekir. Askerlerimizi şehit etmekle hainler hiçbir zaman emellerine kavuşamayacaklardır. 70 milyon insan bu ülke için şehit olmaya hazırdır. Küresel emperyalizmin kuklası olan terör örgütü gerçekte bir piyondur. Bu vatanın bölünmesine ve kardeş kavgası çıkarıp bundan beklenti içinde olanlar hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklardır. Vatan hainleri 17 kahraman askerimizi şehit etmekle bizleri asla yıldıramayacaklardır. Bu ülkenin imanlı ve yiğit evlatları bu ülkenin değerleri için şehit olmaya her zaman hazırdır. Bu ülke ve bu bayrak bu topraklar üzerinde hep dalgalanacaktır. Şehit kanıyla rengini almış ay yıldızlı bayrak bu topraklar üzerinde dalgalanacaktır. Vatan hainleri bunu böyle bilsin. Cuma günü saat 15.00’de yapılacak 'Şehitleri Anma' mitingine tüm halkımız davetlidir" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 13:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?