5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'de şok kampanya

Akçakale ilçesinde bir fırıncı, 4 somun ekmeğini 1 YTL’den satışa sunarak Ramazan kampanyası başlattı.

Ramazan ayının girmesi ile birlikte satışlarına bir ivme kazandırmak isteyen esnaf değişik kampanyalar ve ilgi çekici alternatifler sunarak satışlarına hareketlilik katmaya çalışıyor.

Akçakale ilçesinde bir somun fırını Ramazan öncesi 350 Ykr'a sattığı somun ekmeğini 250 Ykr’a indirdi. 4 somun ekmeğini 1 YTL den satışa sunan fırın sahibi satışlardan memnun olduğunu ifade etti.

"Ramazan'da fakir ekmeğe doysun" anlayışı ile yola çıktığını ifade eden iş yeri sahibi Yahya Durmuş, Ramazan ayında fakir ve fukaranın ekmeğe doymasını istediklerini belirterek, "İstanbul Taş Fırını olarak, odun ekmeği yapıyoruz. Ekmeğimizin fiyatını düşürürken malzemeden ve gramajdan bir gram dahi düşürmedik. İstedik ki, Ramazan’da evine somun alamayan fakir fukara vatandaşımız evine somun alabilsin. Her şey para değil, insanlar elerindeki nimeti yeri geldiğinde paylaşmalıdır. Zaten Ramazan ayı paylaşım ayıdır. Ayrıca somun fabrikamız tamamen hijyenik bir ortamda somun üretilmektedir. Akçakale'ye odun ekmeği geleneğini biz getirdik. Ekmeğimiz ilçe halkı tarafından beğenilmiş durumdadır. Ekmek satış kampanyası Ramazan ayı sonuna kadar devem edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?