5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakaleli kadınlardan destek

Akçakaleli bir grup kadın, Suriye gezisi sırasında çekilen çarşaflı fotoğraflarıyla basına yansıyan vali eşi Ayla Yavaşcan'a destek vererek, yapılan haberlere tepki gösterdi.

Atatürk Mahallesi Vatan Sokak'ta bir araya gelen ilçe kadınları, Suriye gezisi sırasında çekilen çarşaflı fotoğraflarıyla basına yansıyan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan'a destek verdi. Türk bayrağı taşıyan kadınlar, Vali eşi Yavaşcan hakkında yapılan karalama haberlerin çok çirkin olduğunu dile getirerek, tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden, kadınlar adına açıklamada bulunan Fatma Öztürk,
"Son günlerde Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan'a yapılan karalama ve çirkin saldırıları kınıyoruz. Ayla hanım tanıdığımız ve bildiğimiz çağdaş ve medeni bir hanım efendidir. O ilçeye her geldiğinde kadınları soran ve onların dertlerine çözüm arayan çağdaş bir hanımefendidir. İnsanların özel hayatlarına müdahale edip böyle çirkinlikleri kabul etmiyoruz. Biz Akçakaleli kadınlar olarak içimizden biri olan ve devamlı yanımızda olmaya çalışan Ayla hanıma yapılan bu karalama kampanyasını kınıyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 10:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?