5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'nin 'Siyaset Meydanı'

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan M. Selçuk Polat Aile Parkı, yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte iftar sonrası yoğun siyasi kulislerin merkezi oldu.

Park bu günlerde vatandaşlar tarafından 'Siyaset Meydanı' olarak anılmaya başlandı. Siyasetçilerin bu günlerde parkta yuvarlak masa oluşturup endam etmesi vatandaşlarında ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, yerel seçimlerin yaklaşmış olduğu şu günlerde belediye başkan adayları ve propagandacıları parkı yoğun bir şeklide kullanarak kulis çalışması yaptıklarını ifade ettiler.

İlçe halkından birçok vatandaş, yaklaşmakta olan yerel seçimlerle birlikte siyasetçilerin şu an M. Selçuk Polat Aile Parkı'nı yoğun bir şekilde kullandıkları ve vatandaşlara seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar, siyasetçilerin sadece seçimlerin yaklaşması ile birlikte meydanlara indiklerini, ancak ondan önceki dönemlerde ise kendi sorunları ile ilgilenmediklerini ifade ettiler. Şanlıurfa milletvekillerinden sadece iki tanesini gördüklerini, diğerlerini görmediklerini ve isimlerini bilmediklerini söyleyen ilçe halkı, siyasetçilere daha erdemli davranmalarını istedi.

Parkta, bu günlerde siyasetin hareketlenmesi ile birlikte hayatın gece yarısına kadar yoğun olduğu gözlemlendi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 13:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?