5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akçakale'ye müjdeli haber

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Akçakale ilçesinde bulunan Türkiye-Suriye Sınır Kapısı'nın 'A' kategorisine geçirildiğini söyledi.

Şanlıurfa Öğretmenevi'nde basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa milletvekili Abdulkadir Emin Önen, 'B' kategorisindeki Türkiye-Suriye Sınır Kapısı'nın 'A' kategorisine geçirildiğinin müjdesini verdi. Sınır kapısının 'A' kategorisine geçmesiyle sınırdaki ticari alışverişin daha çok artacağına işaret eden Önen, "Sınır kapımızda daha önce 12 saat boyunca belirli limitte geçiş yapılmaktaydı. Ama Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, sınır kapımız 'A' kategorisine geçirilmiştir. Gerekli hazırlıklar hala devam ediyor. Bu şekilde sınır kapısı 24 saat boyunca açık kalacaktır. Kentimize bu şekilde daha çok fayda sağlayacağı inancındayım. Kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Abdulkadir Emin Önen, iftar yemeği sonrasında basın mensupları ile bir süre sohbet ederek soruları cevapladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 15:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?