5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP, Akçakale'de çalışıyor

AK Parti Akçakale İlçe Teşkilatı tarafından İstasyon Meydanı'nda açık hava toplantısı düzenlendi.

Açık hava toplantısına; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ekinci ve AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Ahmet Akay ile vatandaşlar katıldı.

Mitingde konuşan AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Ahmet Akay, seçilmesi halinde hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Akay, "Tekrar seçilmem durumumda hiçbir sorun kalmayacak. Sizlerden tekrar destek bekliyorum. Bana halksızlık ediliyor. Ben geldikten sonra ilçede alt yapı işini bitirdik. İlçemizdeki ara sokakları kilitli taş ile döşedik. Arıtma tesisi yaptık. İki adet taziye evi yaptık, ilçemize modern bir hamam yaptık. Her mahalleye dört adet yeşil alan yaptık. Çöp merkezini arıttık ve çöplüğe on beş bin adet ağaç ektik. Çamurlu yolların tamamını taşlarla döşedik, ancak hala birileri hizmet yapılmadı deniyor. Doha ne olsun biraz insaf diyorum. Belediyeyi aldığımızda borçla aldık. Şimdi kasamızda 600 bin TL artıdayız. Biz sizden tekrar destek istiyoruz. Hizmetlerimizin devamı için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

İstasyon Meydanı'ndaki açık hava toplantısında sık sık "En büyük bizim başkan, Akçakale seninle gurur duyuyor" sloganları atıldı. Açık hava toplantısı daha sonra olaysız sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?