2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

AKP, Şanlıurfa'da 4 ilçe adayını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), Şanlıurfa'nın 4 ilçe belediye başkan adayını belirledi.
Şanlıurfa merkez ile 10 ilçe ve belde belediyeleri için aday olan 78 aday adayının müracaatlarını değerlendirmeye alan AKP Genel Merkezi, 4 ilçe için kararını açıkladı. Parti genel merkezinden yapılan açıklamaya göre belediye başkan adayları belirlenen ilçeler şunlar:
"Akçakale Ahmet Akay, Ceylanpınar Abdurrezzak Aksak, Harran İbrahim Özyavuz, Hilvan Ali Aslan Bayık."
AKP tarafından kesin adaylıkları açıklanan Ahmet Akay Akçakale, Abdurrezzak Aksak Ceylanpınar, İbrahim Özyavuz ise Harran Belediye Başkanlığı görevlerini halen yürütüyor.
Şanlıurfa merkez ile Bozova, Birecik, Halfeti, Siverek, Suruç, Viranşehir ilçeleri ile beldelerde belediye başkan adaylarının bu hafta içerisinde kesinlik kazanacağı öğrenildi. Parti yetkilileri, bu hafta içerisinde genel merkezin Şanlıurfa'da gösterilecek adayları açıklayacağını belirttiler.
ŞANLIURFA - İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2004 Pazar 15:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık IP: 88.254.50.xxx Tarih : 28.12.2008 15:45:29

ben yaklaşık 20 yıldır bozovada oturuyorum bundan önceki belediye başkanları hep kendi menfaatleri için çalışırdı sadece kendi köylerin olan çatakta kendi evlerine hizmet çalışması yapıyolardı ama geçen dönemde bozova beldiye başkanı seçilen hasan arusoğlu yaptığı çalışmalarla bazovayı bir cennette döndürdü alt yapı kanalizasyon su şebekesi çöp gibi sınırsız hizmette bulunuyor bence hasan arusoğlu akp ye geçmeli ve başarısının devmını diliyorum _saygılarımla)