5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP adayı seçim ziyaretlerinde

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, Karaköprü'de bulunduğu ziyaretlerde coşku ile karşılanıyor. Güzel, Karaköprü Beldesini köy görünümünden kurtarıp, kent haline getirdiklerini söyledi.

AK Parti Karaköprü Belde Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Karaköprü Beldesinde ziyaretler gerçekleştiren Güzel, bu kez de esnafı ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşan Güzel, gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların isteklerini de dinleyen Güzel, belediyecilikte 29 Mart seçimlerinde de iddialı olduklarını söyledi. Çevre konusunda çok duyarlı olduklarını da ifade eden Ahmet Güzel, "Çevreye duyarlı ve doğal kaynakları koruyan bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Beldemizdeki verimli tarım alanlarını yok etmemeyi bir öncelik olarak görüyoruz. Doğal güzelliklerimiz bizim zenginliğimizdir. Yeşil Karaköprü bizim imajımızdır. Markamızdır. Bunu daha da güçlendireceğiz" dedi.

Seçimlerde herkesten destek beklediklerini de söyleyen Ahmet Güzel, "Benim tek amacım hizmettir. Beni iyi tanıyorsunuz. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yerel seçimlerde hepinizden destek bekliyoruz. AK Parti'nin bu seçimlerden başarı ile çıkması gerekiyor ki, değerli başbakanımızın eli daha kuvvetlensin. Beldemizin gelişmesi devam etsin, ülkemizin büyümesi devam etsin. Aslında bizim seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yok. Milletimizin bize olan güvenini biliyoruz. Fakat biz bu seçimde oylarımızı daha da artırmalıyız. Hepinizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 11:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?