5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP Akçakale toplandı

AK Parti Akçakale İlçe Teşkilatının 3. olağan kongresi Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongreye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Ramazan Başak, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Akçakale Belediye-Başkanı Ahmet Akay, Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ekinci ve Akçakale İlçe Başkanı Nayıf Başak katıldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Ekinci'nin divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşan AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Nayıf Başak, "İlçemizi imkanlarımız nispetinde faydalı olmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için bütün imkanlarımızı kullandık. Görev verilmesi halinde hizmetlerimize kaldığımız yerden devem edeceğiz" dedi.

Kongrede ayrıca AK Parti milletvekillerinden Ramazan Başak ile Çağla Aktemur Özyavuz birer kısa konuşma yaptılar. Her iki milletvekillide AK Parti'nin icraatlarını ve hizmetlerini anlattı. Milletvekilleri, AK Parti hükümetinin sağlık, eğitim, ulaşın ve istihdam noktasındaki icraatlarını dile getirdiler. Güneydoğuya önem verdiklerini ve bu alana yoğunlaştıklarını ifade eden milletvekilleri, AK Parti'nin yerel seçimlerde de başarılı olacağını kaydettiler.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay ise Belediye çalışmaları hakkında delegelere ve katılımcılara bilgi verdi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi. Nayıf Başak, tek listeyle girdiği seçim de 300 delegenin oylarının çoğunluğunu alarak başkanlığına tekrar seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 16:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?