5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP Bahçelievler bürosunu açtı

AK Parti'nin Şanlıurfa Bahçelievler'deki seçim bürosunun açılışı davul zurna ve halay gösterileriyle şölen havasında geçti.

Şanlıurfalı işadamları Hasan Karadaş ve Halil Yavuz Çavuşoğlu'nun açtığı 'Hasan Karadaş Seçim Bürosuna' AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak ve eşi Nuray Oymak ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Üyesi Gazeteci Bihter Can Çavuşoğlu'nun organize ettiği açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, GAP'ın başkenti Şanlıurfa'nın hizmete muhtaç bir kent olduğunu belirterek, "Başbakanımız 'sen Türkiye'sin büyük düşün' sloganı ile bu seçim kampanyasını başlattı. Başbakanımız ve biz diyoruz ki, 'Sen Şanlıurfa'sın büyük düşün' sloganı ile bu seçimlerin çalışmasını Şanlıurfa'da sürdürüyoruz. Bugün bu toplantımıza Şanlıurfa'mızın nesih insanları iştirak etmişler. Şanlıurfa'yı seven, zaman zaman Urfa'yı dışarıdan gelip gören ve Urfa'nın nasıl olmasını iyi bilen bu değerli insanlar var aramızda. Türkiye'ye layık olmaya, bir dünya kenti, bir marka kent olarak bu kente hizmet edecek bir Belediye Başkanı lazımdı. Onun için Şanlıurfa'ya layık bir Belediye Başkanı mı yoksa geçmişteki gibi Urfa'yı farklı bir tartışma kavga ortamına sürükleyecek bir arkadaşımızı mı taşıyacağız? Bu konuda önemli bir karar vereceğiz. GAP'ın başkenti hizmete muhtaç. Bu memleketin hızla kalkınmaya ihtiyacı vardır. Bakanı ile Milletvekili, Valisi ve Belediye Başkanı ile el ele vererek kalkınmaya muhtaç olan bir memleketi ayağa kaldırmalıyız. Eğer Mehmet Oymak Belediye Başkanı olursa, Urfa'yı marka şehir yapma yolunda büyük projeler ile çalışacak. Mehmet Oymak kardeşimiz seçilirse tarihi ve turizm kenti Urfa'da hakim olduğu bir belediyeye gireceğiz. Aksi halde Urfamız yıllar önceki eski haline dönecektir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için AK Parti diyelim. İktidar ile birlikte büyük projelere imza atalım. Gelin birlikte Mehmet Oymak kardeşimizi seçelim" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Oymak kısa sürede halkın sevgisini kazandı. Mehmet Oymak seçim bürosu açılışında alkışlarla kürsüye geldi.

Oymak konuşmasında, "Elbette önümüzde bir seçim vardır. Başbakanımız diyor ki, her seçim bir dirilişidir. 29 Mart seçimleri Urfa için bir diriliş günü olacaktır. 29 Mart'ta yine AK Partiye oy vererek sandıktan Ak Partili bir belediye çıkararak yeniden bir diriliş sergileyecektir. Urfa hakkettiği hizmeti göremedi. Çarpık kentleşme dediğimiz kentleşme yoğun şekilde Şanlıurfa'da yaşanıyor. Onlara hakkıyla hizmet götürülemedi. Şanlıurfa gerçek hizmeti gücü olan bir belediye halkına verir. Bir Kahramanmaraş'ı düşünün. 1970 yılında köy görümündeydi. Şimdi Gaziantep ile yarışan bir kent haline geldi. Bu ÜAK Parti iktidarı döneminde oldu. Biz bu memleketi seviyoruz, koltuğu sevmiyoruz. Gelin bu memleketi hep birlikte layık olduğu yere getirelim" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?