7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

AKP Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Şanlıurfa Bölge Koordinatörü ve Diyarbakır Milletvekili İrfan Yazıcıoğlu, AKP Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, İl Genel Meclis Başkanı Cemal İzol, İl Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, İl genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe teşkilatları üyeleri katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, AK Parti'nin teşkilat çalışmaları ve AK Parti iktidarının bütün genel ve yerel hizmetlerini değerlendirmek, eksiklik ve aksaklıkları tespit edip çözüm önerilerini tartışmak üzere toplandıklarını söyledi. 

Türkiye'nin 2002 kasım ayında problemli günler geçirdiğini belirten Yetkin, şöyle konuştu: "Yüksek enflasyon ortamında, problemli, insanların güvenini kaybettiği bir Türkiye'de yaşıyorduk. Hepimiz o acı günleri bir daha hatırlamak istemiyoruz. Cumhurbaşkanı o günlerde Başbakana anayasa kitapçığını fırlattığı zaman büyük bir kriz yaşandı. Türkiye'de esnaf kazandım zannettiği bütün mal varlığını o günlerde kaybettiler, gecelik faizler, gecelik 7 bin 500'lere çıktı. Yani insanın hayalinde düşündüğü zaman korkunç rakamlardı bunlar. Böyle bir ortamda krizin etkileri çok ağır bir şekilde yaşandı. AK Parti iktidara geldikten sonra bu tablolar değişti."
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 11:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?