5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP Karaköprü kongresi yapıldı

AK Parti Şanlıurfa Karaköprü Belde Teşkilatının 3. olağan kongresi sonucu Hasan Yeşil yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Şanlıurfa'ya bağlı Karaköprü Beldesinde kongre heyecanı yaşandı. AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Karaköprü Beldesinde ise muhteşem bir kongre heyecanı yaşandı. Karaköprü Belediyesi kültür sarayında yapılan kongreye çok büyük ilgi gösterildi.


AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Yahya Akman, Müfit Yetkin, İl Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, çok sayıda il ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve partililer katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit , Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Faruk Bayuk ve Kemal Şeker Divana seçilerek kongreyi yönettiler.


Şanlıurfa milletvekilleri Yahya Akman, Müfit Yetkin ve Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel kongre ile ilgili birer konuşma yaptılar. AK Parti Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil ise yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kapatılmayacağını ve halkın nezdinde daha da güçlüeneceğini söyledi. Yeşil, "Kurucusu olduğum AK Parti'nin başkanlığında 2 genel bir de yerel seçim zaferi yaşadık, AK Parti'nin kalesi olan Karaköprü’de yeni yönetimle daha da güçlendik. Önümüzdeki yerel seçimde yine bu yönetimin zaferi ile sandıktan çıkacağız" dedi.


Divan kuruluna sunulan tek listeye delegelerin büyük çoğunluğu oy kullanarak Hasan Yeşil Başkanlığındaki yönetimi tekrar seçtiler.


AK Parti Karaköprü Belde Teşkilatı yönetim kuruluna Hasan Yeşil (Başkan) Reşit Çiftçi, Hadi Şeker, Rıza Şah Akoğlu, İhsan Yılmaz, Rüştü Kaz, Ali Çakır, Gülseren Demir, Serdar Oktay, Adnan Gülter, Hüseyin Leblebicioğlu, İbrahim Karasakal, Ahmet Çiftçi, Mustafa Toprak, Mustafa Hakkı Aydın, İmam Güzelakçakaya, Bekir Tacettin Güzel, Osman Karatoprak, Mehmet Yeşil, Orhan Kaz, Kadir Uzun, Nihat Çiftçi, Durak Gümüşçü, Cevdet Yılmaz, Bekir Çiftçi, İbrahim Gür, Ömer Karakuş Veysel Sepetçi, Ahmet Duran, Mutalip Kabataş seçildi.
Parti içerisindeki görevlendirmenin ileri günlerde yapılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 11:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?