4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

AKP muhtar ziyaretlerini tamamlıyor

AK PARTİ'NİN MUHTAR ZİYARETLERİNDE SONA GELİNDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Teşkilatı yeni yönetiminin göreve gelmesinin ardından oluşturulan 14 ayrı gruptan biri olan Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Komisyonu, ilk turunu bu hafta yapacakları ziyaretle tamamlıyor.

Bu hafta 62. Mahalle Muhtarını ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Muhtar Ziyaretleri Komisyonu Başkanı İsmail Güneş, muhtarların ziyaretten memnun olduklarını söyledi. Türkmeydanı Mahalle Muhtarı Hasan Batan, Atatürk Mahalle Muhtarı Metin Tahtasız, Bıçakçılı Mahalle Muhtarı Müslüm Akkuş, Mance Mahallesi Muhtarı Salih Kılıç ve Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz'ı ziyaret eden İsmail Güneş başkanlığındaki İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mehmet Fatih Kahya, Şeyhmus Erol ve mahalle temsilcilerinden oluşan AK Parti grubu, muhtarların çalışmalardan memnun olduklarını kaydettiler.

Mahalle Muhtarlarını ziyaret edip kendilerine Demokratik Açılım süreci kitabını hediye ettiklerini ve Başbakan'ın Şanlıurfa ziyareti sırasında yapacağı konuşmaları dinlemeye davet ettiklerini belirten AK Parti Muhtar Ziyaretleri Komisyonu Başkanı İsmail Güneş, "Bilindiği gibi her mahalle muhtarımızı yılda en az 4 defa ziyaret edeceğiz. Bugün 62. muhtarımızı ziyaret ediyoruz ve önümüzdeki hafta yapacağımız ziyaretlerle ilk turumuzu tamamlamış olacağız. Genel bir değerlendirme yaptıktan sonra ikinci turumuza başlayacağız. Bizde durmak yok. Muhtarlarımızın varsa taleplerini ve sorunlarını yerinde tespit ediyor ve takipçisi oluyoruz. Zaten ziyaretlerimizde aldığımız notlarla rapor hazırlayıp İl Başkanımıza sunuyoruz" dedi.

Türkmeydanı Mahalle Muhtarı Hasan Batan, Atatürk Mahalle Muhtarı Metin Tahtasız, sorunlarının olmadığını ve özellikle AK Parti yeni yönetimine ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini, çalışmalardan memnun olduklarını söyledi. Bıçakçılı Mahalle Muhtarı Müslüm Akkuş ise, elektrik tellerinin bile yerin altına alınmış olduğunu hatırlatarak, "Şükür sorunumuz yok. Enerji hatları da yeraltına alındı. Hükümetimizin çalışmalarından da memnunuz, daha ne isteriz" diyerek teşekkür etti.

Mance Mahallesi Muhtarı Salih Kılıç ise, elektrik sorunlarının olduğunu ve DEDAŞ'tan kaçak ekibinin mahallelerinde kontrol yapıp sorunun giderilmesi talebinde bulunduklarını belirterek, "Kaçak ekibi istedik, geldiler. Sorunumuzu da çözdüler. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeni Mahalle Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Korkmaz da iktidar partisinin çalışmalarından memnuniyetini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 10:15:05
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?