4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

AKP muhtarlar ziyaretlerini sürdürüyor

AK PARTİ MAHALLE MUHTARLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti'nin düzenli olarak sürdürdüğü Mahalle muhtarları ziyareti devam ediyor.

AK Parti Muhtar ziyaretlerinden sorumlu gurup Başkanı İsmail Güneş'in liderliğinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Eğilmez, Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir, Belediye meclis üyesi Mehmet Altun, Hasan Çiçekçi, Gençlik Kollarından Mustafa Doğan ve mahalle temsilcileri, muhtarlar ziyaretlerine devam ediyor.

Mahalle muhtarları ziyareti kapsamında 10 bin nüfuslu en eski bir mahalle olduklarını belirten Yakubiye Mahalle Muhtarı Abdülkadir Akbaş, "Hemen hemen sorunsuz bir mahalleyiz. Zaman zaman elektrik kesintileri oluyor. O da biliyoruz ki aşırı yükten kaynaklanıyor. DEDAŞ'ı suçlamamak lazım. Şebekeler çok eski. Ayrıca 30 yıldan beri Yakubiye ana caddesi imar planında var. 25 metrelik bir yol olacaktı. Halen yapılmadı. Yan tarafımızdaki Urfa Kalesi ile mahalle arasındaki yolu açtılar. Ancak mevcut imarda düzeltme yapılmadı. Vatandaşlarımız bir inşaat yapacağı zaman da 'yol geçecek, 8 metre geriden yapın' diyorlar. Bu konuda çalışma bekliyoruz" dedi.

Hazine arazisi üzerinde 30-40 yıl önce yapılmış olan evlerin yıkılması için çıkartılan kararın tebliğ edilmiş olduğunu belirten Topdağı Mahalle Muhtarı Bilal Tekatlı, "Gölbaşı, Yakubiye, Kaleboynu, Topdağı ve Muradiye mahallelerinde toplam 200 ev için yıkım kararı çıkarıldı. 30 gün içersinde evlerin boşaltılması isteniyor. Hem de bu kış soğuğunda. Yürütmeyi durdurma kararı çıkartıp gerekli tedbirleri almak için geniş çaplı araştırma yapacağız" dedi.

Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Übeyit Arıcı da, elektrik sorunlarının olduğunu belirterek, "Elektrik sorunumuz var. 15 bin nüfuslu bir mahalleyiz. Yeteri kadar hizmet alamıyoruz" dedi.

AK PARTİ MAHALLE MUHTARLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 10:07:01
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 10:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?