5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP seçim çalışmalarına başladı

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, 29 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin startını Belediye Başkan adayı Mehmet Oymak'ın kente gelmesiyle verdi. 

İlçe Belediye Başkan adaylarını da tanıtan AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatı seçim startını vermek amacıyla parti binası önünde düzenlediği karşılama törenine yaklaşık bin kişi katıldı. AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olan Harran Üniversitesi İlahiyet Fakültesi Öğretim Görevlisi Araştırmacı-Yazar Mehmet Oymak, Şanlıurfa'ya geldi. 

İstanbul'dan havayoluyla kente gelen Mehmet Oymak'ı Şanlıurfa GAP havaalanında partililer karşıladı. Uzun araç konvoyuyla havaalanından şehir merkezine gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak, yoldan geçen vatandaşları selamlayarak parti binasına geldi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından seçim startının verilmesi amacıyla düzenlenen karşılama töreninde konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak, Şanlıurfa'nın konumu nedeniyle dünya kenti bir il olması gerektiğini söyledi. Şanlıurfa için her şeyi yapacağını belirten Oymak, "Sanat, kültür, bilim kenti Şanlıurfa'yı layık olduğu yere getireceğim. Benim için 'Urfa sevdalısı' diyorlar. Ben Şanlıurfa sevdalısı değilim Şanlıurfa delisiyim. Şanlıurfa'yı Konya gibi yapacağım. Bunu tek başıma yapmayacağım. Arkamızda Belediyeciliğin mimarı Recep Tayyip Erdoğan var, bürokratlar var. Bu şehri layık olduğu yere getireceğiz. Biz aklımızı, gönlümüzü birleştiriyoruz. Bu memleketi aklımızı birleştirerek yöneteceğiz. Ak ellerle, Ak iktidarla, Ak Belediyeciliği kuracağız" dedi. 

AKP Şanlıurfa İl teşkilatı tarafından seçim starının verilmesi amacıyla Karakoyun iş merkezindeki parti binasının önünde düzenlenen karşılama az sayıda bayanlarında aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı. Törene İlçe Belediye Başkan adayları da halka tanıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 15:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?