5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP Viranşehir adayı broşür dağıttı

AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk ve ekibi tarafından hazırlanan proje broşürleri kente dağıtıldı.

AK Parti'nin projeleri, vatandaşlar arasında büyük ilgi gördü. Projeler konusunda sadece hizmeti düşündüklerini belirten Direk, "Laf değil hizmet üretmeliyiz. Biz bu işe ciddi bir şekilde ve ekip olarak hazırlanıyoruz. Bahsettiğimiz projelerin vatandaşlar tarafından beğenilmesi bizleri mutlu etmiştir. Şimdiye kadar bu kadar ciddi projeler hazırlayan siyasi parti Viranşehir'de olmamıştır. Biz bu broşürlere kendi imkanlarımızla yapabileceklerimizi yazdık. Kazanmamız halinde hükümetin desteğiyle hazırladığımız ama vatandaşa sunmadığımız çok sayıda projemiz de beklemededir. Umut ediyorum Viranşehir halkı, AK kadroları seçer. Viranşehir'in geleceğini belirleyecek önemli projeleri hayata geçiririz. Hemşehrilerim her şeyin en güzeline layıktır. Viranşehir ise büyük düşünmek zorundadır" dedi.

AK Parti'nin projeleri hakkında görüş bildiren vatandaşlar ise, "Dedikodu ve boş laflardan bıktık. İbrahim Direk'in projeleri bizi umutlandırıyor ve destekçisiyiz. Bugüne kadar ciddi anlamda böyle projeler ne gördük ne de yapılacağından bahsedildi. İnşallah iktidar partisi kazanır, ilçemiz de önemli kazalımlar elde eder" şeklinde görüş belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 10:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?