5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP Viranşehir adayından ziyaret

AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Direk ve yol arkadaşı İbrahim Gelin ile Belediye Meclis Üye Adayları ve parti yönetim kurulu esnaf gezilerine hız verdi.

AK Parti Viranşehir ilçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk, sabah saat 09.00'dan akşam saat 16.30'a kadar şehrin Eski Urfa Caddesi esnafını ekibiyle birlikte gezdi. Esnafı gezerek destek isteyen Direk, esnafın sorunlarını dinledi. Çarşı esnafını dolaşarak fikir alışverişinde bulunan AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Direk, Belediye Başkanı seçildiği takdirde ilçedeki esnafın problemlerinin ortak bir görüşme yapılarak, ortak çözüm arayacaklarını belirtti. Kaldırım kenarındaki gençlere sıcak sohbetler kuran Direk'e sevgi gösterilerinde bulunuldu. Yaşlı, genç her yaşta vatandaş Direk'e yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar, "Başkanım AK Partiyle durmak yok yola devam" sözleriyle destek verdi. Gezi sırasında kahvehanelere uğrayarak oturan gençlere "sigara içmeyin sağlığınıza zarlıdır" uyarılarında bulunan Direk, halkın sevgisini kazandı. Yaşlılara saygıda kusur etmeyen Direk, ellerini öptü.

Viranşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Direk, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bizde İbrahim Direk olgusu yok. Biz de AK Parti olgusu var. Şahsım ve partim adına söylüyorum. Seçim süreci içerisinde gerekse evlere, gerekse iş yerlerine yaptığımız esnaflardan oldukça sıcak ve yoğun ilgi aldık. Bu desteği bize sağlayan halkıma ve bizlere eşlik eden basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 10:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?