5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'de Temayül yoklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Şanlıurfa merkez ve ilçelerindeki beldeler için Pazar günü temayül yoklaması gerçekleştirecek.

Pazar günü gerçekleştirilecek temayül yoklaması ile ilgili bilgi veren AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, merkez ilçe ve ilçelere bağlı beldelerde belediye başkanlığı için müracaat eden aday adaylarını açıkladı.

Şanlıurfa'da AK Partiye bağlı 15 beldede toplam 29, merkez ilçeye bağlı 4 beldede ise 11 aday adayının müracaat yaptığını açıklayan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, "Merkez ilçemize bağlı 4 belde dahil olmak üzere toplam 15 beldedeki aday adaylarımız için 11 Ocak 2009 Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır. Pazar günkü temayül yoklamasında tüm aday adaylarımıza başarıları diliyorum" dedi.
Yapılan açıklamaya göre AK Parti'nin Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı'na bağlı Karaköprü Beldesi için; Ahmet Güzel, Nihat Çiftçi, M. Cemil Topal, Mehmet Badıllı, Ahmet Süzen ve Mustafa Yavuz, Kısas Beldesi için; Ziya Demir ve Cuma Sevinç, Uğurlu Beldesi için; Bakır Doğangüneş ve Halil Alpak, Konuklu Beldesi için de Halaf Yıldız'ın aday adayı olduğu bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 18:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?