3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

AKP'den Memur-Sen'e ziyaret

AK PARTİ'DEN MEMUR SEN'E ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, Memur-Sen'i ziyaret etti.

AK Parti İl Teşkilatı'nda bulunan halkla ilişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, sendikalardan sorumlu İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ağadayı ile Mustafa Yavuz'dan oluşan heyet, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı'yı, makamında ziyaret etti. AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Yıldız, AK Parti Teşkilatı olarak Şanlıurfa'daki sivil toplum kuruluşlarını, odaları, vakıfları, dernekleri, kanaat önderlerini, mahalle ve

köyleri düzenli olarak programlı bir biçimde ziyaret ettiklerini belirterek, "Bu çerçevede Memur-Sen'i ziyaret ediyoruz. Memur-Sen'i daha da yakından tanımak, çalışmaları hakkında bilgi almak istedik" dedi.

AK Parti teşkilatının kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen ve Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Mahmut Atçı ise Sendikalarının 1995 yılında rahmetli Mehmet Akif İnan tarafından kurulduğunu, Memur-Sen Şanlıurfa şubesine bağlı 12 alt sendikanın bulunduğunu, bu sendikalara bağlı 10 bin üyelerinin olduğunu ve 4 iş kolunda yetkili sendika olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kurum üyeleri bir süre daha sohbet ederken, görüş alışverişinde de bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 09:54:03
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 10:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?