4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

AKP'den Yol-İş Sendikası'na ziyaret

AK PARTİDEN YOL-İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 'sıkılmadık el, çalınmadık kapı' kalmayacak talimatına binaen Şanlıurfa AK Parti il Teşkilatı kurum-kuruluş ziyaretlerine Türk-İş Konfederasyonu'na bağlı Yol-İş Sendikası'na yaptıkları ziyaretle devam etti.

Sendika ziyaretine AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, il yönetiminden sendika sorumlusu Fatih Yıldız ile il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ağadayı katıldı. Sendikanın Yenişehir'deki merkezinde AK Parti heyetini Yol-İş Sendikası Başkanı M. Emin Kubat ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ülke ve yereldeki konuların konuşulduğu ziyarette, sendika Başkanı M. Emin Kubat sendikaları hakkında bilgiler verdi. Kubat, sendikalarının Adıyaman ile birlikte bin 140 üyelerinin olduğunu,

üyelerinin de İl Özel İdare'de çalışan işçiler olduğunu ifade etti. AK Parti yöneticilerinin kendilerini ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kubat, Şanlıurfa'nın ve insanlarımızın faydasına olacak sohbetler, sorunlar ve temennilerin konuşulması açısından yapılan bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını söyledi.

Sendika sorumlusu Fatih Yıldız da AK Parti il yönetim kurulu olarak Haziran ayından bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 11:25:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 23:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?