5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'li Akman Viranşehir turunda

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, 29 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine ziyarette bulundu.

Viranşehir ilçesine gelen Akman, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk ve partililer tarafından davul zurnayla karşılandı. AK Parti Viranşehir ilçe seçim bürolarını ziyaret eden Akman, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akman daha sonra seçmenlere bir konuşma yaptı. Akman konuşmasında, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri dile getirdi. Akman, Viranşehir Devlet Hastanesinin yapım aşamasının sonlarına gelindiğini belirterek, "Şuan benim de Viranşehir'e gelmek için kullandığım İpek Yolu’nun ne haller içinde olduğunu görüyorum. Allah'ın izniyle en kısa zamanda yol yapım çalışması bitecektir" dedi.

Akman, iktidar partisinin Belediye Başkan Adayı olarak hizmet verecek İbrahim Direk'e birçok alanda destek vereceğini söyledi. Bir çok çalışmanın devam ettiğini dile getiren Akman, yoğun alkış aldı. AK Parti ilçe teşkilatı binasına geçen Akman, gençlik kolları üyeleri ile sohbet etti. Gençliğin istek ve dileklerini dinleyen Akman, yaklaşık bir saatlik ziyaretin ardından dışarıda bekleyen heyecanlı kalabalığı selamlayarak ilçeden ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 09:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?