4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

AKP'li gençler açılımı anlatıyor

AK PARTİ GENÇLERİ DEMOKRATİK AÇILIMI ANLATIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa İl Teşkilatı Gençlik Kolları, "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi" ile ilgili halk toplantıları düzenleyerek vatandaşları Demokratik Açılım süreci konusunda bilgilendiriyor.

Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları başkanlığı olarak mahalle ve merkeze bağlı köylerde başlatmış olduğu toplantılarda Milli Birlik ve Kardeşlik projesini anlatmak ve halkın sorunlarını dinleyip varsa taleplerini öğrenmek için vatandaşlarla bir araya geliyor.

İlk toplantılarını önceki akşam merkeze bağlı Büyük Salkım köyünde gerçekleştiren AK Parti gençleri, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Toplantıya Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kirli, Tanıtım Medya Başkanı Ekrem Özaydın, Genel Sekreter Necmettin Kirli, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Altun ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Ekrem Özaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti öncesinde vatandaşların Demokratik Açılım süreci konusunda

bilgilendirilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. Köylü vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından, vatandaşlar da Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine destek olduklarını, artık bu savaşın bitmesini ve Türk, Kürt, Arap ayrımcılığının son bulmasını istediklerini belittiler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 10:48:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 14:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?