3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

AKP'li Önen'den başhekime ziyaret

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖNEN'DEN BAŞHEKİM ÇAKIR'A ZİYARET

Anayasa düzenlemeleri oylamaalarının hemen ardından gittiği İran ve ABD ziyaretleri sonrasında memleketi Şanlıurfa'ya dönen AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, bir süre önce bıçaklanan Eğitim Araştırma Hastahanesi Başhekimi Opr. Dr. İdris Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dilğeklerini iletti hem de çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

ABD dönüşü ayağının tozuyla soluğu Şanlıurfa'da alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Eğitim Araştırma Hastahanesi Başhekimi Opr. Dr. İdris Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Şanlıurfa'da hep ilklere imza attıklarını belirten ve hizmeti Allah rızasını gözeterek yapmaya gayret ettiklerini belirten Başhekim Dr. İdris Ahmet Çakır, "Türkiye'de sadece 5 tane olan ve bölgemizde hiç olmayan böbrek taşı kırma cihazı aldık. Ayrıca Nükler Tıp Ünitesi kurduk. Bu ünite de ilimizde yok ve 1,5 milyon TL'ye mal oldu. Hastalar artık civar illere sevk edilmeyecek" dedi.

Fazla bir sıkıntılarının olmadığını belirten İdris Ahmet Çakır, Acil Servis için yeni ek bina yapacaklarını, yerinin belirlendiğini ve şimdiden çevresini ağaçzlandırmaya başladıklarını söyledi. Eğitim Araştırma Hastahanesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Milletvekili Önen, Başhekim Çakır'ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi ve her zaman çalışan insanların yanında olacaklarını söyledi.

Milletvekili Önen, Şanlıurfalı vatandaşların, sivil toplum kuruluşlarının Şanlıurfa ve insanlar için çalışan bürokratları desteklemeleri, sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖNEN'DEN BAŞHEKİM ÇAKIR'A ZİYARET
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖNEN'DEN BAŞHEKİM ÇAKIR'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 11:46:00
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 17:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?