5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'li vekile görkemli karşılama

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a görkemli karşılama düzenlendi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Ceylanpınar ilçesinin Kepez mevkiinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Hasan Ergün, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Kahraman, çok sayıda partili tarafından karşılandı. Yüzlerce araçtan oluşan araç konvoyu ile birlikte şehir turu atan Akman, Ceylanpınar halkının sevgi gösterisiyle karşılaştı.

AK Parti seçim ve irtibat bürosu önünde toplanan binlerce AK Partili seçmene seslenen Akman,

"Ceylanpınar ilçesinin sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntıları olduğu kadar çözümü de biliyoruz. Ceylanpınar seçmenleri belediye başkanı seçerken şuna çok dikkat etsinler. Hükümet ile uyum içerisinde çalışan belediye başkanı tercih etmelidirler. Hükümet ile uyum içerisinde çalışan belediye başkanı başta istihdam olmak üzere şehir yapılanması dahil olmak üzere her türlü sorun rahat bir şekilde çözülür. GAP Eylem Planı tam anlamıyla gerçekleştiği zaman Ceylanpınar'da işsizlik tarihe karışacaktır. GAP Eylem Planı son sürat devam etmektedir. Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde (TİGEM) şu an hummalı bir çalışma başlatılmıştır. Kuyu kazma işlemleri sona erdiğinde, TİGEM'de 3 bin 671 işçi istihdam edilecektir. 3 bin 671 işçi istihdam edilmesi demek, 20 bin kişinin geçimini sağlaması demektir. Göçerler için de müjdem var. Göçerlerin sorunlarını GAP Eylem Planı içerisine dahil ettik. Göçerlerin sorunu da kısa süre içerisinde çözülecektir. Hükümetin desteğini alamayan belediye, istihdam konusunda başarılı olması mümkün değildir. Bu nedenle Ceylanpınar'ın kaderi sizlerin elinizdedir. 29 Mart 2009 günü oylarınızı AK ellerinizle AK Partiye veriniz. Sizin geleceğiniz için gençleriniz için çocuklarınız için Davos lideri AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için oylarınızı verin" dedi.

Akman, konuşmasının ardından Ceylanpınar AK Parti seçim irtibat bürosuna geçerek bir süre vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra TİGEM'e geçerek onuruna verilen yemeğe katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 09:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?