5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'liler adaylarını yuhaladı

Şanlıurfa´da, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'nun da katıldığı toplantıda partililer, Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Mehmet Oymak'ı yuhaladı.

AKP il teşkilatı tarafından il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı düzenlendi. Devlet Su İşleri (DSİ) konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Başkan Vekili Eyyüp Cenap Gülpınar, Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ile AKP'li milletvekilleri ve partililer katıldı. Aynı zamanda birbiriyle dünür olan Abdülkadir Aksu ile Cenap Gülpınar, salona gelişleri sırasında alkış ve zılgıtlar eşliğinde karşılandı.

PARTİLİLERİ ADAYLARINI YUHALADI

Aksu'nun konuşmasının ardından 29 Mart seçimlerinde İl, İlçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. AKP'den aday gösterilmediği için partisinden istifa edip Saadet Partisi'ne geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yerine AKP'nin aday gösterdiği Mehmet Oymak, isminin anons edilmesinin ardından salondaki bazı gruplar tarafından yuhalandı. Yuhalanmasıyla birlikte büyük bir şaşkınlık yaşayan Mehmet Oymak'ın ardından diğer başkan adayları da platforma çıkarak partilileri selamladı.

Toplantının ardından partililer Gülpınar'ın elini öpmek için izdihama yol açtı. 'Gülpınar' sloganları ile TBMM Başkanvekili'ne ulaşmak isteyen partililer, koltukların üzerinden atlayarak salondan çıkan Gülpınar'a ulaşma mücadelesi verdi. Bu sırada, çıkış kapısı önünde bekleyen bazı kadın partililer ile gazeteciler de ezilme tehlikesi
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:43:56
Güncelleme :13 Şubat 2009 Cuma 17:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hıdır bayrak IP: 88.226.118.xxx Tarih : 14.02.2009 00:00:24

fakıbaba urfada akpyı silecek ve bunu herkes görecek kendılerını dev aynasıda görenler bir bakacaklarkı urfada yok olmuşlardır işte o kadar yanı yanlışı nerde yaparsan orada yok olursun adana ankara istanbuluda kayıb edeceklerdır