5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'ye 3 bin kişilik katılım

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos çıkışı, AK Parti'ye katılımları arttırdı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Garajna aşireti 3 bin kişilik mensubuyla AK Parti'ye katıldı. Yaklaşık 500 araçlık konvoy ile 3 bine yakın aşiret mensubunun AK Parti'ye katılımı, teşkilat arasında sevinçle karşılandı.

Aşiret mensupları yapmış oldukları açıklamada, "Başbakanımızın Davos çıkışı bizleri AK Parti'ye yönlendiren en önemli etkenlerden biriydi. Şu an AK Parti'de bulunmamızdan gurur duymaktayız" dediler. Aşiret mensuplarının katılımını kabul eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ergün, "Başbakanımızın tarihi Davos çıkışı gücümüze güç katmıştır. Garajna aşiretinin katılımı AK Parti'ye güç katmıştır. Biz burada dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. Kapımız bütün Ceylanpınar halkına açıktır. Allah'ın izniyle 29 Mart günü Ceylanpınar halkı için bir kurtuluş olacaktır. Seçimden zaferle ayrılıp Ceylanpınar halkının özlem duyduğu siyaseti ve hizmeti getireceğiz" dedi.

AK Parti seçim irtibat bürosunda tebrikleri kabul eden Ergün, daha sonra partiye katılımlarından dolayı Garajna aşireti mensuplarına teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 17:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?