5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

AKP'ye aşiret katılımı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bölge aşiretlerinden Kümneğşan Aşireti, AK Parti'ye katıldı.

Viranşehir'de şu ana kadar toplu katılımların en çok gerçekleştiği parti AK Parti olarak ön sırada yer alıyor. Kısa bir süre önce Şıhanlıoğlu Aşireti'nin 29 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'ye toplu katılımının ardından bir katılım da bölge aşiretlerinden olan Kümneğşan Aşireti'nden geldi.

Seçimlerde AK Parti'yi destekleme kararı alan Kümneğşan Aşireti, çok sayıda araçla şehir içinde destek turu attı. AK Parti'ye katılan Kümneğşan Aşireti'ne teşekkür eden AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk, "Kümneğşan Aşireti'nin değerli üyelerinin AK Parti'ye destek vermesi bizim için onur ve gurur kaynağıdır. AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak desteklerinizi büyük bir minnet ve saygı ile karşılarken, inşallah sizleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Destekleriniz bizlere büyük bir katkı sağlayacaktır. AK Parti'ye katılan vatandaşlarımızın yanımızda yer alması bize duyulan bu öz güvenedir" dedi.

AK Parti'ye katılım gösteren Kümneğşan Aşireti'nden Mehmet Aydoğdu, "Viranşehir'e vefa borcu olarak AK Parti'yi destekleme kararı aldık. AK Parti'nin Viranşehir'e çok şey katacağına inandığımız için destekleme kararı aldık. İnşallah bu sevinç ve heyecanın aynısını 29 Mart gecesi hep birlikte yaşarız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeyhmus akan IP: 88.225.215.xxx Tarih : 12.03.2009 20:06:12

kümneğşan aşireti her zaman ak partidedir 12 köy ve yaklaşık 15 bin kişi oyu akpartiyedir