5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Akrabalar çatıştı, 3 kişi öldü

Arazi anlaşmazlığı kavgası: 3 ölü, 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı Yaylak beldesi Konuksever köyünde meydana geldi. Amca çocukları olan ailenin fertleri köyde bulunan bir arazi üzerinde yapılacak ev için tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Tabanca ve pompalı tüfeğin de kullanıldığı kavgada ismi belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çatışmada amca çocukları olan İsmet, Ahmet, Muhittin, Osman, Kadir, Mustafa, Ramazan, Şeyho ve Bekir T. yaralandı

Yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Kadir ile Bekir T. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu orada, olası ikinci bir çatışmaya karşı Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Çevik kuvvet polisi ve jandarma her iki hastanede de güvenlik önlemi aldı. Hastane acil giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutan polis, içeri girenleri didik didik aradı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 22:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?