5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Alacak verecek kavgası: 2 yaralı

Şanlıurfa'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, 11 kişi gözaltına alındı. Yaralı yakınları, hastane acil servisinde arbede çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün gece çocuklarını evlendirecek olan S. ve T. aileleri arasında yapılan kına gecesinde, içki parası nedeniyle tartışma çıktı.

Suruç ilçesinden bugün Şanlıurfa'ya gelen S.ve T. aileleri, Hamidiye Mahallesi 250. Sokak üzerinde karşılaştı. Önce birbirleriyle tartışan iki ailenin fertleri, daha sonra silahlara sarıldı.

Tabanca ve pompalı tüfeğin kullanıldığı olayda Ş.T. ayağından, V.S. ise göğsünden yaralandı. Yaralılardan Ş.T. Devlet Hastanesi'nde, V.S. ise Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis çevredeki apartmanları tek tek arayarak olaya karışan şahısları aradı. Kısa süreli çalışma sonrasında her iki aileden olayla ilgisi bulunduğu belirtilen toplam 11 kişi gözaltına alındı.

Bu arada, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde S.ve T. ailelerinin kadınları arasında arbede yaşandı. Kadınları erkekler sakinleştirirken, polis hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı. Hastane acil servisine girmek isteyen T. ailesinin yakınlarını polis yatıştırdı. Bu arada bazı kadınlar baygınlık geçirdi.

Öte yandan, olayla ilgili ruhsatsız bir tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi. Polis, her iki hastanede de güvenlik önlemlerini artırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 18:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?