3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Ali Baba Şenlikleri devam ediyor

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Ali Baba Şenlikleri’nde, sabah erken saatlerde başlayan trit dağıtımına yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katıldığı yemekte, Ali Baba hayratı olarak vatandaşlara trit dağıtıldı. Trit dağıtımın ardından 240 çocuk sünnet ettirildi.


Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 240 çocuğun sünnet ettirilmesinin ve yapılan şenliklerin güzel bir olay olduğunu belirterek, "Şanlıurfa için böyle bir şenlik düzenlemeyi düşünüyoruz. Umarız önümüzdeki yıl biz de güzel bir şenlik başlatacak ve devamını getireceğiz" dedi.


Yapılan etkinliklerle ilgili bilgi veren Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel, "Şenliklerimiz çerçevesinde gece Şanlıurfalı meşhur sanatçılarımızın katıldığı bir konser verdik. Bugün ise Ali Baba hayratına yaklaşık 10 bin kişiye trit yemeği dağıtıyoruz. 240 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Şenliklerimiz başladığından itibaren yaklaşık 4 bin 200 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu şenliğimizi önümüzdeki yılarda da sürdürmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Daha sonra Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ali Uzun isimli çocuğun kirvesi oldu.

ŞANLIURFA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2004 Pazar 14:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RECEP KOCA IP: 88.248.26.xxx Tarih : 21.09.2008 21:29:34

ben şanlıurfa karaköprü beldesi jandarma karakolunda1985-4 tertip olarak vatani görevini yapmış biri olarak bu etkinlikleri gerçkleştiren idarecilere çok teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını diler saygılarımı sunarım