3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Alkollü gençler ölümden döndü

ALKOLLÜ GENÇLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Şanlıurfa'da yaşları 16 ile 20 arasında değişen 3 erkek, 1 kız, araç içerisinde alkol aldıktan sonra kaza geçirmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, 24.00 sıralarında Şanlıurfa Çevre yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ç.A. (19), yönetimindeki 63 UA 610 plakalı otomobilde İ.E. (19), F.Ç. (16) ve 20 yaşındaki bayan S.A. bir süre alkol aldıktan sonra otomobilleriyle gezmek istedi. Alkolü fazla kaçıran sürücü Ç.A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol ortasında bulunan kavşağa çarptıktan sonra metrelerce havada uçup birkaç takla attıktan sonra durabildi. Kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen

polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden Polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleye araç içerisinde yaptı. Yaralılar daha sonra sıkıştığı yerden çıkarılarak, olay yerinde hazır bulunan ambulanslara bindirilip Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, bira şişeleri yol ortasına savrulurken, hurda yığınına dönen otomobil çekici ile yol ortasından kaldırılması sonucu yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol kontrollü bir şekilde tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ALKOLLÜ GENÇLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 10:27:05
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 18:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?