5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Amatör sahaya ışıklandırma

Şanlıurfa'da Amatör futbol kulüplerine maçlarını gece oynama imkanı geliyor.

.
Şanlıurfa'da 1. ve 2. Amatör kulüplerin futbol maçlarını oynadığı Yenice tesisleri ışıklandırılıyor. Yenice tesislerindeki ışıklandırma çalışmalarının 60 gün içersinde tamamlanacağı bildirildi.


Amötör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Şanlıurfa Müdürü Mehmet Aktaşoğlu, "Bu yıl Yenice tesislerindeki eksikliklerin giderilmesi anlamında büyük mesafe aldık.Işıklandırma, ikinci suni çim saha ve soyunma odaları projemiz programa alındı. Bun işler için 100 YTL'ye civarında bir harcama yapılacak. Liglerimiz başladı. Saha sıkıntımız sürüyor. Ancak bu işler tamamlandığında Yenice tesisimiz Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olacak "dedi.


Mehmet Aktaş, Yenice tesislerine proje kapsamında saha etrafına belirli aralılarla 10 adet D-16 demir direk dikilecek. Her direğe 6 adet 1000 W'lık MHPR katılacak. 150 KVA jeneratör sistemi ile 1 adet otomatik devreye girme tertibatı monte edilecek. Çevre aydınlatması için 32 adet 6 metre boyunca saha aydınlatma direk takılacak bunlara SL tipi 125 w civa buharlı balastı armatür takılacak. Işıklandırma çalışmalarının bu yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?