5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Amatör spor klüplerine yardım

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar konusunu görüştü.

Viranşehir'de amatör spor kulüplerine Viranşehir Belediyesi tarafından yapılacak yardımlar konusunda toplanan kulüp yöneticileri ve basın mensuplarına yönelik konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları kendi kaynakları ile yaptıklarını ve hiç kimseden bir kuruş yardım almadıklarını belirtti. Başkan Cin, "Bugüne kadar tüm çalışmalarımızı halkımızın bize verdiği destek ve kendi kaynaklarımız ile yaptık. Türkiye'de kendi kanalizasyon sorunu kendi kaynakları ile çözen bir belediye olduğunu sanmıyorum. Biz bunu başardık. Kendi kaynaklarımız ile altyapı sorunumuzu hallettik. Bunun yanı sıra sebze hali, hububat kompleksi, kültür ve sanat merkezi, yeni belediye binası, bazalt taşı döşemesi, kilitli parke taşı döşemesi ve daha sayamadığım birçok sayıda çalışmaya imza attık. Şu anda da belediyemizin tek kuruşu yok ve belediyemizin kasasında para var. Birçok projemiz merkezi hükümet tarafından engellendi" dedi.

İlçede kurumların kendilerinden yardım istediklerini dile getiren Başkan Emrullah Cin, "Buradaki kurumlar bizden yardım istiyorlar. Okullar, camiler ve benzeri kurumlar bize gelip bahçeleri için yardım istiyor. Daha dün bana bir dilekçe geldi. Okullarının bahçesini yapmamızı istiyorlar. Dilekçede aynen şöyle yazıyor: 'ilçedeki tüm kurumlardan yardım istememize rağmen yardım eden yok' deniliyor. Şimdi sıra köylere geldi. Köy okulları da bizden yardım istiyor. Hocalar diyor ki, yarın bahçemiz hep çamur olacak, sınıflarda çamur olacak. Bu bizim görevimiz midir. Hayır bizim görevimiz değil ama elimizden geldiği kadarı ile yapıyoruz" diye konuştu.

ASKF'DEN BAŞKAN EMRULLAH CİN'E PLAKET

Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli ve yönetim kurulu üyeleri gelerek Belediye Başkanı Emrullah Cin'e spor klüplerine yaptığı katkıdan dolayı bir plaket sundu. Emrullah Cin de spor klüplerinin daima yanında olduklarını ve bu desteklerini kesmeyeceklerini, sporun barış ve kardeşlik olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 17:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?