5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Anadolu Gençlik şampiyon

Şanlıurfa 2. Amatör kümede mücadele veren Anadolu Gençlik Spor takımı ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şanlıurfa 2. Amatör kümede mücadele veren, Anadolu Gençlik Spor, Şanlıurfa Yenice semt sahasında oynanan maçta rakibi Türk Telekom sporu 7-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Anadolu Gençlik Spor şampiyonluğu garantilediği için şampiyonluk kupası Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından verildi. Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altu, ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Saadet Partisi Şanlıurfa İl başkanı Mehmet Kayacan ve Şanlıurfa eski milletvekillerinden Niyazi Yanmaz kupa töreninde hazır bulundular. Anadolu Gençlik Spor şampiyonluğu garantilediği için kupa töreni maçtan önce düzenlendi. Anadolu Gençlik Spor, önümüzdeki sezon 1. Amatör kümede mücadele verecek.

Maç sonrası açıklama yapan Anadolu Gençlik Spor takımının kalecisi ve takım kaptanı Mehmet Ağaslan "Resmi olarak son maçımdı. Allah herkese böyle güzel sonlar nasip etsin. İnşallah bütün bir sezon boyunca emeğimizin karşılığını aldık. Bu şampiyonlukta bana göre en büyük pay, genel koordinatörümüz Sait Akdağa aittir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:48:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?