5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Anadolu Hayat proje için geliyor

Anadolu Hayat Emeklilik, tüm üniversitelerin bankacılık ve sigortacılık bölümlerinde okuyan öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmek amacıyla, "Sahibinden Genç Fikirler" adlı bir proje yarışması düzenledi.

Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksekokulu Sigortacılık Bölümü öğrencileri, "bireysel emeklilik" ve "hayat sigortacılığı" kapsamındaki projeleriyle yarışmaya katılabilecekler. Anadolu Hayat Emeklilik, Türkiye'de bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı sektörlerinin gelişimine katkıda bulunmak; hem genç fikirleri desteklemek hem de yaratıcı projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla üniversiteler arasında "Sahibinden Genç Fikirler" adlı bir yarışmaya imza attı. Tüm üniversitelerin "Sigortacılık", "Bankacılık ve Sigortacılık", "Aktüerya", "Aktüerya Bilimleri", "Sigortacılık ve Risk Yönetimi" bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği yarışma, "bireysel emeklilik" ve "hayat sigortası" alanlarında uygulanabilir projeleri kapsayacak. "Üniversite Öğrencileri için Bireysel Emeklilik", "Ev Hanımları için Bireysel Emeklilik" ve "Hayat Sigortası Bilincinin Yaygınlaştırılması için Yöntemler" olarak üç kategoride düzenlenen yarışmaya öğrenciler, bireysel olarak ya da en fazla üç kişilik gruplar halinde katılabilecekler.

Başvuruların 1 Aralık 2008-20 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacağı, "Sahibinden Genç Fikirler"in kazananları, Anadolu Hayat Emeklilik eğitimlerine küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla vereceği para ödülünü elde edecek.
Yarışmada birinci olan projeye 5 bin YTL, ikinci olan projeye 3 bin YTL, üçüncü olan projeye ise 2 bin YTL ödenecek. Anadolu Hayat Emeklilik, bu proje ile bir taraftan genç sigortacıları öğrencilik yıllarından itibaren mesleklerine alıştırırken, diğer taraftan onlara olan güvenini göstermeyi hedefliyor. Yarışmada dereceye giren projeler, 20 Mayıs 2009 tarihinde www.anadoluhayat.com.tr adresinden ilan edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?