3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Ankaralı öğrenciler Şanlıurfa'da

ANKARALI ÖĞRENCİLER ŞANLIURFA'DA

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Doğu ve Güneydoğu bölgelerine ziyaret kapsamında AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları tarafından akşam yemeği verildi.

Yemekte AK Parti Gençlik Kollarından İl Sekreteri Necmettin Kirli, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Ahmet Altun, Tanıtım Medya Başkanı Ekrem Özaydın, Halkla İlişkiler Başkanı Selahattin Yıldız ve diğer yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Doğu ve Güneydoğu kültürünü yakından tanıma fırsatlarını buldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin yapmış olduğu açıklamada, "Şanlıurfa'ya geliş amacımız Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde kurulan Etik ve Estetik kulübünün hazırlamış olduğu bir okul gezisi gençlik gezisidir. Bu nedenle ilk durağımız Şanlıurfa ve Güneydoğudaki bölgeleri tanımaktı. Sonuçta buraları tanımıyoruz. Buraları yakından

görmek, tarihi tanımak görmek, Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yeri gördük, Haran'ı gördük çok büyülendik. Açıkçası bu gezimizi destekleyen AK Parti Gençlik Kollarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz" dedi.

AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Ekrem Özaydın ise, "Bizler onları ağırlamaktan onur duyduk, gurur duyduk. Her zaman olduğu gibi Şanlıurfa'mızın misafirperverliğini ön plana çıkardık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 12:47:01
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 13:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?