5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Anne ve bebeğinin feci ölümü

ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ

Şanlıurfa-Akçakale karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında anne ve 4 aylık bebeği feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Akçakale ilçe karayolu üzerinde meydana geldi. Akçakale istikametinden Şanlıurfa'ya istikametine gitmekte olan Abdurrahman Şimşek yönetimindeki 63 PL 412 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 25. kilometresinde "U" dönüşü yaparken, arkasından gelmekte olan Hüseyin Ç. yönetimindeki 63 EP 054 plakalı kamyonun çarpması sonucu kaza meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil sağa sola savrulurken, çarpmanın şiddeti ile otomobilin arka kapısı aniden açıldı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Hatice Şimşek (23) ile 4 aylık bebeği Elif Şimşek otomobilden aşağı düştü. Anne Hatice Şimşek olay yerinde ölürken, 4 aylık bebek ise olay yerine gelen ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Bu arada, kazayı duyan Şimşek ailesinin yakınları kısa sürede olay yerine geldi. Otomobil sürücüsü ve ölen kadının eşi olan Abdurrahman Şimşek ise kucağında 3 yaşındaki oğlu ile şok geçirdi. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan baba, yerde çaresiz bir şekilde eşinin cansız bedenini gözyaşları içerisinde izledi. Ölen kadının yakınları ise dakikalarca ağıtlar yaktı.

Olay yerine çağrılan cenaze aracı ile kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Kamyon şoförü Hüseyin Ç., olay yerinden kaçarak Yardımcı Belde Jandarma karakoluna teslim oldu. Karayolu bir süre trafiğe kapanınca, geçişler kontrollü olarak yapıldı.

Öte yandan, Şimşek ailesi rahatsız olan 4 aylık bebeklerini Şanlıurfa'da doktora kontrol için getirdikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ
ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ
ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ
ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ
ANNE VE BEBEĞİNİN FECİ ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 13:33:00
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 15:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?