5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

'Annem' Şanlıurfa'da çekilecek

Gold Film tarafından Yapım Koordinatörlüğünü Betül İnal'ın yaptığı 'Annem' dizisi 38. bölüm çekimleri için Şanlıurfa'da. 37. bölümle sezon finali yapan dizi yeni sezona Şanlıurfa'da çekilecek bölümle start verecek.

Başrollerinde İlhan Şeşen, Talat Bulut, Vahide Gördüm ve Duygu Yetiş'in oynadığı dizinin bu bölümü, Şanlıurfalı olan 'Musa Bayri' rolündeki Talat Bulut'un Urfa'da yapacağı sünnet töreni için ailesiyle Urfa'ya gelişini konu alıyor.

45-50 kişilik teknik, 15 kişilik oyuncu kadrosuyla Şanlıurfa'da çekim yapacak olan dizi ekibi 10-11 Ağustos tarihlerinde 38. bölümün çekimlerine başlayacaklar.

Çekimlerin Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel özelliklerini yansıtan, Harran, Göbeklitepe, Ulucami, Atatürk Barajı ve Harran Üniversitesi gibi mekanlarda gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa'da ön araştırma için gelen ekip, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ı makamında ziyaret ederek film hakkında bilgiler verdi. Başta Şanlıurfa Valiliği olmak üzere, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve diğer kurumların yetkililerinin yakın alaka göstermelerinden son derece mutlu olduklarını belirttiler. Dizi ekibi ayrıca, Şanlıurfa halkının yakın ilgisinden, misafirperverliğinden ve yardımseverliğinden memnun kaldıklarını, Şanlıurfa'yı ise çalışmalarını rahat bir şekilde yapacakları güvenli bir kent olmasından ötürü tercih ettiklerini belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 16:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?