5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Arkadaşına kızdı, etrafa kurşun yağdırdı

Şanlıurfa'da tartıştığı arkadaşına öfkelenen alkollü bir kişi, Şanlıurfa sokaklarında etrafa rastgele ateş açtı.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre alkol aldıktan sonra ismi açıklanmayan arkadaşına öfkelenen Ali E. (26), ruhsatsız tabanca ile Hacı Bayram Mahallesi'nde nara atmaya başladı. Vatandaşların durumu polise bildirmeleri üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Buradan Onikiler Mahallesi'ne geçen Ali E., polislerin kendisini takip ettiğini görünce havaya rastgele ateş açmaya başladı. Sabıkalı olduğu öğrenilen şahsın havaya ateş açması üzerine bölgeye çok sayıda çelik yelekli polis ile ambulans sevk edildi.


Onikiler Mahallesi'nden Eyüp Peygamber Caddesi Harran Kapı Mezarlığı yanına geçen Ali E., kafasına silahı dayayarak beklemeye başladı. Emniyet Müdür Vekili Erhan Gülveren ve bazı polislerin uzun uğraşı sonucu ikna olan Ali E., kafasına dayadığı ruhsatsız silahı bırakarak teslim oldu. Çelik yelekli polisler tarafından sivil polis aracına bindirilen Ali E., Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık raporu alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.


Olay yeri inceleme ekipleri ise Ali E.'nin teslim olmasının ardından çevrede inceleme başlatarak boş kovan aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 15:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?