5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Artık satış elemanlarıda yetişecek

Şanlıurfa Genç Girişimciler Derneği ile İŞKUR tarafından yürütülmekte olan Özelleştirme Sosyal Destek Projesi kapsamındaki, Satış Elemanlığı Meslek Edindirme Kursu hayata geçiyor.

Proje kapsamında, müşteri ilişkileri, satış teknikleri, toplam kalite yönetimi, ekonomi, genel muhasebe, işletme ve iletişim derslerinden oluşan 250 saatlik teorik ve 200 saatlik pratik kurs programlarının başlatılacağı bildirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Genç Girişimciler Derneği Başkanı Servet Akkoyun, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu yüksek bilgi ve becerilere sahip satış elemanları yetiştirmek istediklerini söyledi. Meslek Edindirme Kursu’na 18 yaş ve üstündeki erkek ve bayanlarla, en az lise mezunu, İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin müracaat edebileceklerini belirten Akkoyun, "Kurs için 10 Haziran Salı günü saat 09.30'da Türkiye İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü'nde seçme yapılacaktır. Kurs, seçmelerden yaklaşık 10 gün sonra başlayacaktır. Kursiyerlerimizin sigorta primleri eğitime başladıkları günden itibaren İŞKUR tarafından yatırılacaktır. En büyük gayemiz kursa katılacak gençlerimize istihdam olanağı sağlamaktır" dedi.

Ayrıca, Şanlıurfa'da 5 yıldan beri Genç Girişimciler Derneği Genel Sekreteri Mustafa Pakır tarafından yabancı dil temel İngilizce dersi verildiğini ifade eden Akkoyun, "Kursun bu yılki bölümü tamamlanmıştır. Sertifika töreni 1 Haziran Pazar günü Şanlıurfa Gençlik ve Kültür Evi'nde yapılacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan hüseyin IP: 78.161.84.xxx Tarih : 16.06.2008 10:46:44

çok iyi düşünülmüş bir proje,işsizlere belki iş kapısı açacak.emeği geçenlere teşekkürler