5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Arusoğlu: 'AKP ile hizmete devam'

AK Parti Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Arusoğlu, "AK Parti ile hizmete devam" dedi.

Belediye Başkanlığı döneminde hizmette ve çalışmalarında ödün vermeyen Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, 29 Mart seçimlerini kazandıktan sonra da hizmete devam edeceklerini söyledi.

Bozova ilçesini yaşanılır bir kent haline getirdiğini kaydeden Arusoğlu, "Bozova kabuğunu kırdı ve turizm kenti oldu. Hizmette artık kimse bizi durduramaz. Gölbaşı Mahallesinin altyapı çalışmaları bitmiş bulunmaktadır.Şimdi ise tüm araçlarımız ve personellerimizle Kırmızıpınar Mahallesi'nde kanalizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarıyla birlikte içme suyu şebekesini değiştiriyoruz.İlçe halkımız her şeye layıktır. Vatandaşlarımızdan çalışmalarımızda bize yardımcı olmalarını istiyoruz. İlçemizi kaldırımlarla tanıştırdık. Caddelerimize asfalt döşedik, kısıtlı imkanlarımıza rağmen çalışmalarımızı sürdürdük.

Kanalizasyon ve kilitli taş çalışmalarımız halen devam ediyor. Önümüzdeki günlerde parklara önem vereceğiz. İlçemizi parklarla donatacağız, parklarla ilçeye güzel bir görüntü vereceğiz. Bundan sonra da Allah nasip ederse böyle olacak bu şekilde devam edeceğiz. AK Parti iktidarı ile hizmete devam diyoruz. Bozova turizm yönünden zengin bir şehir olacaktır. Buralara her yaz olduğu gibi artık kışın da insanlarımız gezmeye gelecektir. Çünkü Bozova kabuğunu kırdı ve dışa açıldı. Hizmetlerimiz 29 Mart seçimlerinden sonra da devam edecektir" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 13:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?