5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aşevinde kuru gıda sıkıntısı

Şanlıurfa'da 17 yıldır hizmetlerini sürdüren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, vatandaşlardan gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor.

Aşevinde kuru gıda sıkıntısı yaşandığını belirten Gönüllüler Aşevi Görevlisi Aziz Kutlay, her gün 7 ile 8 koyunun bağışlandığı aşevine, Ramazan ayı boyunca şimdiye kadar çok sayıda hayırseverin yardımda bulunduğunu söyledi.

Aşevini 4 kazanla açtıklarını belirten Kutlay, "Şimdi ise bu sayı 15 kazanı buldu. Bu da halkımızın yoksullara karşı ne kadar merhametli olduğunu gösteriyor. Burada yapılan masrafların tamamı hayırsever vatandaşlarımızın büyük destekleri sayesinde karşılanıyor. Bizler onların bu yardımları sayesinde ayakta kalıyoruz. Her gün aşevimizde 10 bin kişiye yemek hazırlıyoruz. Bu aralar kuru gıda sıkıntısı yaşamaya başladık. Elimizde mevcut olan kuru gıda ile ancak yemekleri yapabiliyoruz. Hayırsever vatandaşların kuru gıda yardımında b.ulunursa iyi olur. Çünkü elimizde yeterli kadar kuru gıda bulunmuyor. Amacımız hiçbir yoksul ve kimsesiz vatandaşımızı bu mübarek ayda aç bırakmamaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 09:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?