5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aşiret üyeleri hastaneye akın etti

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz ile hastanenin Kalp Damar ve Göğüs Cerrahı Dr. Ahmet Mehmet Doblan arasında, poliklinikte müzik dinlenmesi ile ilgili tartışma yaşandı.

Başhekim Korkmaz ile doktor Doblan'ın tartışması sonrasında; Doblan'ın aşiret üyesi yakınları hastaneye akın etti.

İddiaya göre, hastane Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz, bilgi işlem servisi aracılığıyla müzik dinlemeyi çok seven Kalp Damar ve Göğüs Cerrahı Dr. Ahmet Mehmet Doblan'ın odasındaki bilgisayarında bulunan müzikleri sildirdi.

Ertesi gün sekreterine müzik açmasını söyleyen doktor Doblan, müziklerin silindiğini öğrenince sinirlendi. Başhekim Korkmaz'ın makamına giden doktor Doblan, başhekimle tartıştı. Tartışma sonrası aynı Şeyhanlı Aşireti üyesi olan doktor Doblan'ın yakınları hastaneye akın etti.

Bunun üzerine çok sayıda Çevik Kuvvet polisi, hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemleri alırken; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Özel, hastaneye gelerek bir süre Başhekim Korkmaz ile görüşüp, konu ile ilgili bilgi aldı.

Kalp Damar ve Göğüs Cerrahı Dr. Ahmet Mehmet Doblan'ın yakını Mehmet Akbulut, başhekimi etnik milliyetçilik yapmakla suçlayarak, başhekimin Şeyhanlı Aşireti üyelerini hastanede istemediğini savundu.
Hastane Başhekimi Opr. Dr. İzzet Korkmaz ize konu ile ilgili her hangi bir açıklama yapmadı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 18:54:59
Güncelleme :24 Nisan 2009 Cuma 18:59:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeyhanlı IP: 88.225.213.xxx Tarih : 23.09.2009 14:29:22

BU HASTANEDE SAHTE MÜTEAHİTLİK YAPAN İZZET KORKMAZ ARTIK MÜTEAHİTLİĞİ BIRAK.YEDİĞİN SANA KAR KALMAMALI. DEVLETİN YARGI ORGANLARI DEVREYE GİRMELİ.HASTANENİN NERESİ KALDI SATILMAMIŞ.BİR YER VAR AMA ORAYI CESARET EDEMİYORSUN İHALEYE ÇIKMAYA.YEMEK İŞİ.BÜTÜN URFALILARIN MİDESİNİ BULANDIRMANA GEREK YOK.