5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Aşk cinayeti zanlısı tutuklandı

Şanlıurfa'da karşılıksız aşk cinayetinin zanlısı olan Hüseyin Z., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde kalan cinayet zanlısı Hüseyin Z., bugün yoğun güvenlik önlemleri altında götürüldüğü savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklama talebi ile çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçen cuma günü Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi üzerindeki Özdiker Apartmanı'nda kalan Çağla Arin'i boğazından bıçakla yaralayarak öldürdüğü öne sürülen Hüseyin Z., kendisini ve Arin'in ev arkadaşı Seda Tunca'yı da ayağından bıçakla yaralamıştı.

ÖNCEKİ HABER

Karşılıksız aşk cinayeti zanlısı olan Hüseyin Z., bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye götürülerek hakim karşısına çıkarıldı.

Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde kalan cinayet zanlısı Hüseyin Z., hastanenin acil girişinden çıkarılarak adliyeye götürüldü. Her iki kolunda polisin olduğu cinayet zanlısı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Hüseyin Z.'nin yürümekte güçlük çektiği ve yorgun olduğu gözlendi. Yoğun güvenlik önlemleri arasında kaldığı hastaneden çıkarılarak Şanlıurfa Adliyesi'ne götürülen zanlı, bodrum katından içeri alındı.

Geçen cuma günü Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi üzerindeki Özdiker Apartmanı'nda kalan Çağla Arin'i boğazından bıçakla yaralayarak öldürdüğü öne sürülen Hüseyin Z., kendisini ve Çağla Arin'in ev arkadaşı Seda Tunca'yı da ayağından bıçakla yaralamıştı.

Bu arada cinayet zanlısı Hüseyin Z.'nin, susma hakkını kullanarak polise ifade vermediği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 16:25:30
Güncelleme :1 Nisan 2008 Salı 16:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?