7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

ATO başkanı Aygün Şanlıurfa'da

Tüm Kadınlar Lobisi Derneği (TÜKAL) tarafından düzenlenen "Güneydoğu'da Kadın" konulu panele konuşmacı olarak katılan Ankara Ticaret ve Sanayi Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Siverek İlçesi'ne bağlı Karakeçi Köyü'nü de ziyaret etti. 

TÜKAL Başkanı Betül Akman ve dernek üyeleriyle birlikte Karakeçi Alagün Köyü'nü ziyaret eden ATO Başkanı Sinan Aygün, köyün ileri gelenlerinden Mehmet Hacı Ferit'in evine konuk oldu. Yöreye has puşi ve agal takan Aygün, köylülerle bir süre sohbet ettikten sonra TÜKAL üyeleriyle birlikte çocuklara oyuncak, kırtasiye ve giysiden oluşan çeşitli hediyeler dağıttı. Köyde yer sofrasında bağdaş kurarak oturan ATO Başkanı Aygün'e hindi, pilav ve kuru fasulye ikram edildi. Aygün, ilk defa yer sofrasında oturduğunu belirterek, "Yemekler çok lezzetliydi. En çok da hindi yedim. Türkiye'nin birçok yerinde çiftçiler dertlidir. En büyük sıkıntılarının da elektrik borçları olduğunu söylüyorlar. Köylüler elektrik borçları yerine toprak vermek istediklerini bile söylüyorlar. Köylerdeki çiftçilerin sıkıntılarını yerinde gördüm, vatandaşların gelecek yıldan ümitleri yok. Halkın yüzünden umutsuzluk görünüyor" dedi. 

ATO Başkanı Aygün, köy meydanında bir devekuşunun fotoğrafını çekmek için uzun uğraşlar verdi. Kalabalıktan ürken devekuşu kaçmaya başlayınca Aygün de peşinden koştu. 
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 11:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?