5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ayla Yavaşcan'a bir destek daha

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Veysi Fırat, Suriye gezisi sırasında çarşafla çekilen fotoğrafları basına yansıyan Vali Yusuf Yavaş'ın eşi Ayla Yavaşcan'a destek verdiklerini belirtti.

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Veysi Fırat, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bir kaç gündür basından izlediğim kadarıyla valimize çirkince, olmaması gereken saldırılar yapılmaktadır.

Valimizin Şanlıurfa'ya geldiği günden beridir Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler ve yapmak istediği projeler göz önündedir. Valimizin 2 yıl önce eşi ile yapmış olduğu gezisi sırasında Hz. Ali'nin kızı Hz.Zeynep'in kabrinin ziyareti sırasında, gerek Hz. Zeynep'in kabrinin kutsiyetinden gerek o ülkenin yöresel kıyafetinden dolayı Ayla hanımın geçici giymiş olduğu kıyafeti koz olarak Türk kamuoyuna duyurup, giyilmiş olan kıyafetin Ayla hanımın yaşam tarzıymış gibi gösterilmesini, valimizi ve eşini karalarcasına lekelemeye çalışırcasına medyaya yansıtan kişiyi Engelliler Derneği olarak kınıyoruz. Hiç etik bulmadığımızı belirterek, Türk kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 15:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?