4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Aynı yolda iki kaza!

Şanlıurfa'da, Kabahaydar Köyü yakınlarında meydana gelen iki trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İlk kaza, saat 16.00 sıralarında Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Kabahaydar Köyü yakınlarında meydana geldi. Henüz sürücüsünün adı ve plakası belirlenemeyen seyir halindeki traktör römorku üzerinde bulunan kardeşler 5 yaşındaki Aslıhan, 8 yaşındaki Mecnun ile 16 yaşındaki Ferhat Yeter, dengelerini kaybedip yola düşerek yaralandı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırık ve ezilme olan 3 kardeş, çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KASKSIZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

İkinci kaza ise yine aynı karayolu üzerinde saat 16.30 sıralarında Kabahaydar Köyü yakınlarında meydana geldi. 18 yaşındaki Sedat Demircan yönetimindeki, plakası belirlenemeyen motosiklet, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Kazada, kasksız motosiklet sürücüsü Demircan ağır yaralandı.

Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sedat Demircan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Her iki kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor. 

...
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2012 Perşembe 18:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?