5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ayşe Kulin okul açılışına katılacak

Unicef Türkiye Milli Komitesi tarafından Şanlıurfa ve Mardin'de "Okul ekliyoruz" kampanyası kapsamında okul açılışı yapacak.

Unicef Türkiye Milli Komitesi geçtiğimiz yıl 23 Nisan 2007 tarihinden bu yana eğitimdeki engellerden biri olan derslik ve okul eksikliğine çözüm bulmak amacıyla "Okul ekliyoruz" kampanyasını sürdürmektedir.

Konuya duyarlı şirketlerin ve vatandaşların katkılarıyla şimdiye kadar Mardin, Şanlıurfa, Kırşehir, Diyarbakır, Van, Erzurum, Ağrı ve Batman'da çok derslik ve okul hizmete girdi. Açılmış olan bu dersliklerin ve okulların yerinde incelenmesi ve konuyla ilgili bilgi alınması amacıyla 30 Mart-1 Nisan 2008 tarihinde Şanlıurfa ve Mardin illeri ziyaret edilecek ve iki okulun açılışı yapılacak.

Unicef iyi niyet elçisi Ayşe Kulin, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Unicef yetkililerinin yanı sıra mali katkıları ile bu illerde okul yapımını desteklemiş olan Belgin Aral ve eşi Beyhan Kocaoğlu Global Yatırım Holding A.Ş. ile Yankı Seyahat Acentesi yetkilileri katılacak.

Program kapsamında 31 Mart 2008 tarihinde Şanlıurfa merkez Akabe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu ziyaret edilecek ve okulun açılışı yapılacak. Aynı gün Harran Kaymakamlığı ziyaret edilecek ve Bellitaş Köyü İlköğretim Okulu'nda ziyaret gerçekleştirilecek.

1 Nisan 2008 tarihinde ise Mardin'e bağlı Kızıltepe ilçesi Arıklı Köyü Işıklar Mezrası İlköğretim okulunun ziyareti ve açılışı yapılacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 11:05:49
Güncelleme :29 Mart 2008 Cumartesi 11:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lütfü baykanlı IP: 85.110.154.xxx Tarih : 1.04.2008 23:54:13

selm ben lutfu ş.urfa/siverek ilcesinde oturuyorum ben duz lise menzunuyum ben işsizim sizn okulunuzda calışmak isterim sizden ben işe koymanızı isterim adım lutfu bana yardımcı olursanız sevinirim sizden rica ederim